Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s tvarohovo-bylinkovými nočky a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 17,35 g |
| – nasycené | 9,09 g |
| – nenasycené | 6,84 g |
| –– mononenasycené | 4,09 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 15,52 g |
| – cukry | 2,47 g |
| ––– laktóza | 1,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| 1/2 1/2 vejce (25 g) | Vejce slepičí | 35 g |
| 50 g 50 g tuhého tvarohu (z pozlátka) | Tvaroh polotučný | 50 g |
| 5 g 5 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 5 g |
| 25 g 25 g najemno nasekané střídky z tmavého pečiva nejlépe z toastového chleba (rozmixované nožovým mixérem) | Toast pšeničný tmavý | 25 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| estragon | Estragon sušený | |
| tymián | Tymián sušený |