Nutriční hodnoty (Špenátová roláda s gorgonzolou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,93 g |
Tuky | 113,34 g |
– nasycené | 60,18 g |
– nenasycené | 41,72 g |
–– mononenasycené | 35,19 g |
–– polynenasycené | 6,52 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 14,49 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 67,44 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 13,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g listového špenátu (čerstvého nebo mraženého) | Špenát čerstvý | 400 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
200 g 200 g gorgonzoly (nebo nivy) | Gorgonzola | 200 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
100-150 g 100-150 g polotučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |