Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová roláda s gorgonzolou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 531 kJ /
1 800 kcal
Bílkoviny121,23 g
– z toho živočišné bílkoviny104,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,93 g
Tuky113,34 g
– nasycené60,18 g
– nenasycené41,72 g
–– mononenasycené35,19 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,72 g
Vláknina14,49 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 2,74 g
Sůl4,24 g
Sacharidy67,44 g
– cukry22,50 g
––– laktóza13,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g listového špenátu (čerstvého nebo mraženého) Špenát čerstvý 400 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
200 g 200 g gorgonzoly (nebo nivy) Gorgonzola 200 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
100-150 g 100-150 g polotučného tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 125 g
sůl Sůl mořská
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.