Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása v brambůrkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 335 kJ / 2 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 230,00 g |
| – nasycené | 148,00 g |
| – nenasycené | 76,50 g |
| –– mononenasycené | 52,00 g |
| –– polynenasycené | 24,50 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| brambory (počet tak, aby plátky plátky pokryly dno a povrch zapékací mísy) | Brambor zimní | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| smetana ke šlehání 500 g 500 g | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |