Nutriční hodnoty (Celerový salát s Nivou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 891 kJ / 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,65 g |
| Tuky | 54,81 g |
| – nasycené | 13,22 g |
| – nenasycené | 35,40 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 27,91 g |
| ––– omega 3 | 4,63 g |
| Vláknina | 15,75 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 17,09 g |
| – cukry | 5,38 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 středního syrového celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 60 g 60 g vlašských ořechů na hrubo nakrájených | Vlašské ořechy | 60 g |
| 50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| lžíce lžíce koňaku | Brandy | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |