Nutriční hodnoty (Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 460 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
| Tuky | 163,37 g |
| – nasycené | 20,46 g |
| – nenasycené | 128,83 g |
| –– mononenasycené | 37,87 g |
| –– polynenasycené | 90,96 g |
| ––– omega 3 | 2,15 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,91 g |
| Sacharidy | 10,41 g |
| – cukry | 5,63 g |
| ––– laktóza | 0,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| kapary podle chuti | Kapary | |
| trošku trošku tymiánu | Tymián sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |