Nutriční hodnoty (Bylinkové mleté na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 45,38 g |
– nasycené | 15,09 g |
– nenasycené | 27,19 g |
–– mononenasycené | 21,05 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 14,55 g |
– cukry | 8,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa (mix) | Vepřový ořez | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 pórek (cca 10 cm bílé části) | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bylinky - bazalka, petrželka, saturejka | Saturejka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |