Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halászlé - maďarská rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 690 kJ /
404 kcal
Bílkoviny18,10 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,42 g
Tuky9,98 g
– nasycené2,23 g
– nenasycené5,16 g
–– mononenasycené3,57 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy54,20 g
– cukry41,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g ryb
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
3 3 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 450 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1-2 1-2 feferonky Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
voda Voda
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.