Nutriční hodnoty (Halászlé - maďarská rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
Tuky | 9,98 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 5,16 g |
–– mononenasycené | 3,57 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 54,20 g |
– cukry | 41,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g ryb | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
voda | Voda | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská |