Nutriční hodnoty (Halászlé - maďarská rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 9,98 g |
| – nasycené | 2,23 g |
| – nenasycené | 5,16 g |
| –– mononenasycené | 3,57 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 54,20 g |
| – cukry | 41,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g ryb | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| voda | Voda | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| sůl | Sůl mořská |