Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice podle Romana Vaňka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 026 kJ /
1 918 kcal
Bílkoviny185,76 g
– z toho živočišné bílkoviny177,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,76 g
Tuky95,35 g
– nasycené46,44 g
– nenasycené45,31 g
–– mononenasycené29,00 g
–– polynenasycené16,31 g
––– omega 33,25 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 906 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy75,07 g
– cukry38,00 g
––– laktóza17,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menšího kuřete Kuře
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
2 lžíce 2 lžíce másla (30 g) Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 lžíce 4 lžíce máslové jíšky Jíška máslová 60 ml
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany (alespoň 31 %) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
600 ml 600 ml vody Voda 600 ml
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu Bujón kuřecí BIO 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.