Nutriční hodnoty (Rýžový pekáček s mletým masem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 331 kJ / 3 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,28 g |
Tuky | 76,51 g |
– nasycené | 23,63 g |
– nenasycené | 42,83 g |
–– mononenasycené | 32,46 g |
–– polynenasycené | 10,37 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,57 g |
Sacharidy | 447,06 g |
– cukry | 43,46 g |
––– laktóza | 9,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rýže ( použila jsem parboiled ) + voda nebo vývar na uvaření | Rýže bílá | 500 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g mletého vepřového masa z plece | Vepřová plec | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g nahrubo nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
asi 1 asi 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
2 PL 2 PL ( vrchovaté ) hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |