Nutriční hodnoty (Zmrzlina s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 500 kJ / 2 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
Tuky | 90,97 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 55,95 g |
–– mononenasycené | 39,76 g |
–– polynenasycené | 16,19 g |
––– omega 3 | 3,80 g |
Vláknina | 22,49 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 233,64 g |
– cukry | 121,66 g |
––– laktóza | 18,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu na dochucení směsi | Med nepasterovaný | 108 g |
1 lžíce 1 lžíce na pražení vloček | Vločky ovesné | 15 g |
1 hrnek 1 hrnek ovoce | Jahody čerstvé | 250 g |
150 g 150 g ovesných vloček (používám Emco) | Vločky ovesné | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |