Nutriční hodnoty (Výborné hruškové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 938 kJ / 4 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,49 g |
Tuky | 215,61 g |
– nasycené | 125,15 g |
– nenasycené | 78,56 g |
–– mononenasycené | 66,49 g |
–– polynenasycené | 12,07 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 944 mg |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 600,98 g |
– cukry | 263,48 g |
––– laktóza | 10,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
600 g 600 g hrušek | Hruška čerstvá | 600 g |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžičku 1 lžičku skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček |