Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborné hruškové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 938 kJ /
4 765 kcal
Bílkoviny88,68 g
– z toho živočišné bílkoviny34,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,49 g
Tuky215,61 g
– nasycené125,15 g
– nenasycené78,56 g
–– mononenasycené66,49 g
–– polynenasycené12,07 g
––– omega 31,49 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 944 mg
Sůl2,82 g
Sacharidy600,98 g
– cukry263,48 g
––– laktóza10,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
600 g 600 g hrušek Hruška čerstvá 600 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce cukru (podle chuti) Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžičku 1 lžičku skořice Skořice ceylonská 8 g
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.