Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová pizza - pizza di patate)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 036 kJ /
1 443 kcal
Bílkoviny35,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,47 g
Tuky39,41 g
– nasycené6,66 g
– nenasycené29,77 g
–– mononenasycené19,87 g
–– polynenasycené9,90 g
––– omega 30,36 g
Vláknina49,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,10 g
Sacharidy214,11 g
– cukry19,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 250 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku pšeničné hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlažné/teplé vody Voda 187.5 ml
3 3 střední nové brambory Brambor raný
čerstvý či sušený tymián Tymián sušený
čerstvý či sušený rozmarýn Rozmarýn sušený
1 1 střední (červená) cibule Cibule čerstvá 70 g
125 ml 125 ml bílého rostlinného jogurtu (domácí či např. Provamel, AlproSoya, Sojade) Jogurt sójový bílý 125 ml
1 lžíce 1 lžíce sojanézy (domácí či kupovaná) Sojanéza 15 g
1 lžíce 1 lžíce bílého misa prášku či 1/2 lžíce bílé pasty miso Miso shiro 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 7.5 ml
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
olivový olej Olej olivový
lahůdkové tofu (není nutné) Tofu natural

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.