Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč z máslového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 413 kJ /
3 206 kcal
Bílkoviny75,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,88 g
Tuky29,09 g
– nasycené12,11 g
– nenasycené13,51 g
–– mononenasycené5,54 g
–– polynenasycené7,97 g
––– omega 30,94 g
Vláknina44,75 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy637,63 g
– cukry205,96 g
––– laktóza0,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
225 g 225 g másla Máslo kravské 225 g
2 lžičky 2 lžičky cukru krupice Cukr bílý 10 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
4 lžíce 4 lžíce ledové vody Voda 72 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
65 g 65 g hnědého cukru Cukr třtinový 65 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý 1.25 g
3 lžičky 3 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 7.5 ml
máslo na vymazání formy Máslo kravské
1 1 bílek na pomazání Vaječný bílek 33 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice na posypání Cukr bílý 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.