Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátové noky s mákem a čerstvým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 288 kJ /
547 kcal
Bílkoviny17,56 g
– z toho živočišné bílkoviny7,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,12 g
Tuky22,05 g
– nasycené8,64 g
– nenasycené10,36 g
–– mononenasycené5,58 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy65,85 g
– cukry6,53 g
––– laktóza0,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
145 g 145 g batátů (žluté)- oloupané Batáty neloupané 145 g
1 lžíce 1 lžíce máku Mák modrý 15 g
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
45 g 45 g hladké mouky + na podsypání Mouka pšeničná hladká 45 g
30 g 30 g čerstvého sýra můžeme použít Lučinu Lučina 70% t.v s. 30 g
1 kousek 1 kousek sušených rajčat naložených v oleji Rajčata červená sušená v oleji
hrstka rukoly Rukola čerstvá
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.