Nutriční hodnoty (Batátové noky s mákem a čerstvým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 22,05 g |
– nasycené | 8,64 g |
– nenasycené | 10,36 g |
–– mononenasycené | 5,58 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 65,85 g |
– cukry | 6,53 g |
––– laktóza | 0,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
145 g 145 g batátů (žluté)- oloupané | Batáty neloupané | 145 g |
1 lžíce 1 lžíce máku | Mák modrý | 15 g |
1/2 1/2 vejce | Vejce slepičí | 35 g |
45 g 45 g hladké mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hladká | 45 g |
30 g 30 g čerstvého sýra můžeme použít Lučinu | Lučina 70% t.v s. | 30 g |
1 kousek 1 kousek sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
hrstka rukoly | Rukola čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |