Nutriční hodnoty (Matjesy z tvrdých hub - pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 634 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,96 g |
Tuky | 199,64 g |
– nasycené | 24,80 g |
– nenasycené | 170,68 g |
–– mononenasycené | 44,28 g |
–– polynenasycené | 126,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,32 g |
– cukry | 20,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g nakrájených podélně tvrdých hub - síla asi 2 mm | Hřib čerstvý | 300 g |
2 ks 2 ks menší cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
1 ks 1 ks červené papriky na proužky pokrájené | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 dl 2 dl slunečnicový olej | Olej slunečnicový | 200 ml |
7 kuliček 7 kuliček nové koření | Nové koření | |
3 ks 3 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 stroužky 4 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 28 g |
1 ks 1 ks atlantské sardinky ve vlastní šťávě | Sardinky ve vlastní šťávě | |
sůl dle chuti | Sůl mořská |