Nutriční hodnoty (Podzimní quinoa s dýní, tempehem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 17 862 kJ / 4 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 228,70 g |
| Tuky | 73,03 g |
| – nasycené | 13,00 g |
| – nenasycené | 57,02 g |
| –– mononenasycené | 21,56 g |
| –– polynenasycené | 35,46 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 308,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,12 g |
| Sacharidy | 545,50 g |
| – cukry | 49,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g quinoi (nebo směs quinoi, rýže a luštěnin) | Quinoa | 400 g |
| zeleninový vývar (nebo bujon a voda) | Vývar zeleninový | |
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 kg 1 kg muškátové dýně | Dýně muškátová čerstvá | |
| 6 6 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 420 g |
| 400 g 400 g vařené cizrny (nebo suché či sterilované) | Cizrna | 400 g |
| 100 g 100 g malých kaparů | Kapary | 100 g |
| čerstvé bylinky (petržel, kopr, koriandr a jiné dle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g přírodního tempehu | Tempeh natural | 250 g |
| sójová omáčka (dle chuti) | Sójová omáčka Tamari | |
| sojanéza (nebo jiná rostlinná majonéza) | Sojanéza | |
| směs listových salátů | Salát listový čerstvý | |
| opečená dýňová semínka | Dýňová semínka |