Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní quinoa s dýní, tempehem a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie17 862 kJ /
4 269 kcal
Bílkoviny228,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny228,70 g
Tuky73,03 g
– nasycené13,00 g
– nenasycené57,02 g
–– mononenasycené21,56 g
–– polynenasycené35,46 g
––– omega 32,38 g
Vláknina308,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,12 g
Sacharidy545,50 g
– cukry49,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g quinoi (nebo směs quinoi, rýže a luštěnin) Quinoa 400 g
zeleninový vývar (nebo bujon a voda) Vývar zeleninový
1 1 střední cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 kg 1 kg muškátové dýně Dýně muškátová čerstvá
6 6 větších stroužků česneku Česnek čerstvý 420 g
400 g 400 g vařené cizrny (nebo suché či sterilované) Cizrna 400 g
100 g 100 g malých kaparů Kapary 100 g
čerstvé bylinky (petržel, kopr, koriandr a jiné dle chuti) Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
250 g 250 g přírodního tempehu Tempeh natural 250 g
sójová omáčka (dle chuti) Sójová omáčka Tamari
sojanéza (nebo jiná rostlinná majonéza) Sojanéza
směs listových salátů Salát listový čerstvý
opečená dýňová semínka Dýňová semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.