Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s rukolou, tofu a rajčatovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 742 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,82 g |
| Tuky | 17,04 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 13,81 g |
| –– mononenasycené | 9,56 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 98,60 g |
| – cukry | 5,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 165 g 165 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 165 g |
| 50 g 50 g celozrnné pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 50 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 1 1 menší vejce – 50 g | Vejce slepičí | 1 g |
| 10 g 10 g rukoly | Rukola čerstvá | 10 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 50 g 50 g přírodního tofu | Tofu natural | 50 g |
| 3 3 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového pesta | Pesto červené |