Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 606 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 11,62 g |
– nasycené | 1,57 g |
– nenasycené | 9,37 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 50,60 g |
– cukry | 15,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Filet Filet pstruha lososovitého | Pstruh | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
Asi 4 cl 4 cl bílého vína | Víno bílé suché | 40 ml |
Olivový olej | Olej olivový | |
Snítka Snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
Sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
80 g 80 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 80 g |
80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
1 lžička 1 lžička růžového pepře | Pepř růžový | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
Sůl | Sůl mořská |