Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 606 kJ / 384 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g | 
| Tuky | 11,62 g | 
| – nasycené | 1,57 g | 
| – nenasycené | 9,37 g | 
| –– mononenasycené | 7,88 g | 
| –– polynenasycené | 1,49 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 14,71 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,26 g | 
| Sacharidy | 50,60 g | 
| – cukry | 15,84 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| Filet Filet pstruha lososovitého | Pstruh | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g | 
| Asi 4 cl 4 cl bílého vína | Víno bílé suché | 40 ml | 
| Olivový olej | Olej olivový | |
| Snítka Snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g | 
| 80 g 80 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 80 g | 
| 80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g | 
| 1 lžička 1 lžička růžového pepře | Pepř růžový | 5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g | 
| Sůl | Sůl mořská |