Nutriční hodnoty (Vepřové kostky po portugalsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 099 kJ / 3 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
| Tuky | 128,92 g |
| – nasycené | 20,98 g |
| – nenasycené | 99,03 g |
| –– mononenasycené | 84,91 g |
| –– polynenasycené | 14,13 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 28,54 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 677 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 204,33 g |
| – cukry | 87,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 1 kg 1 kg vepřového masa (pokrájeného na kostky) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| 4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |