Nutriční hodnoty (Mexický salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 807 kJ / 2 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 98,90 g |
| Tuky | 52,84 g |
| – nasycené | 7,97 g |
| – nenasycené | 44,55 g |
| –– mononenasycené | 33,99 g |
| –– polynenasycené | 10,56 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 81,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 833 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 331,09 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bílé tofu | Tofu natural | |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 350 g 350 g velké uvařené fazolí | Fazole bílé | 350 g |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |