Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 146 kJ /
4 337 kcal
Bílkoviny89,20 g
– z toho živočišné bílkoviny68,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky147,60 g
– nasycené24,72 g
– nenasycené108,52 g
–– mononenasycené78,40 g
–– polynenasycené30,12 g
––– omega 38,41 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 928 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy659,40 g
– cukry403,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
3 3 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.