Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 327 kJ / 5 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 320,22 g |
– nasycené | 147,00 g |
– nenasycené | 148,27 g |
–– mononenasycené | 82,72 g |
–– polynenasycené | 65,55 g |
––– omega 3 | 10,37 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 480,23 g |
– cukry | 306,24 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
125 g 125 g posekaných ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 PL lžíce kakaa | Kakao prášek | |
4 PL 4 PL rumu | Rum | 68 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |