Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 327 kJ / 5 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 320,22 g |
| – nasycené | 147,00 g |
| – nenasycené | 148,27 g |
| –– mononenasycené | 82,72 g |
| –– polynenasycené | 65,55 g |
| ––– omega 3 | 10,37 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 543 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 480,23 g |
| – cukry | 306,24 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 125 g 125 g ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 4 4 rumu | Rum | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |