Nutriční hodnoty (Banánová bábovka s Margotkou (muffiny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 280 kJ / 3 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,32 g |
| Tuky | 137,26 g |
| – nasycené | 13,82 g |
| – nenasycené | 110,40 g |
| –– mononenasycené | 78,09 g |
| –– polynenasycené | 32,32 g |
| ––– omega 3 | 9,18 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 589,20 g |
| – cukry | 325,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 banány | Banán čerstvý | 360 g |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| kůra a šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 čokoláda Margot (100 g) | Čokoládová tyčinka | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |