Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová buchta z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 673 kJ /
2 312 kcal
Bílkoviny57,82 g
– z toho živočišné bílkoviny19,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,71 g
Tuky77,50 g
– nasycené13,91 g
– nenasycené58,13 g
–– mononenasycené40,05 g
–– polynenasycené18,08 g
––– omega 34,26 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 3,63 g
Sůl0,63 g
Sacharidy331,81 g
– cukry151,25 g
––– laktóza12,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 200 g
50 g 50 g ovesných vloček Vločky ovesné 50 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
40 g 40 g třtinového cukru Cukr třtinový 40 g
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
120 g 120 g hladké celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 120 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.