Nutriční hodnoty (Rukolový salát s garnelami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 275 kJ / 66 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
| – cukry | 6,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Asi 7 7 krevet (použila jsem předvařené) | Krevety loupané | |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| Pár kapek kapek citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 -2 1 -2 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
| Olivový olej | Olej olivový | |
| Sůl | Sůl mořská |