Nutriční hodnoty (Rukolový salát s garnelami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 275 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 6,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Asi 7 7 krevet (použila jsem předvařené) | Krevety loupané | |
2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
Pár kapek kapek citronu | Citrón čerstvý | |
1 -2 1 -2 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
Olivový olej | Olej olivový | |
Sůl | Sůl mořská |