Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový salát s garnelami a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie275 kJ /
66 kcal
Bílkoviny2,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,60 g
– cukry6,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Asi 7 7 krevet (použila jsem předvařené) Krevety loupané
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
Pár kapek kapek citronu Citrón čerstvý
1 -2 1 -2 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
5 5 cherry rajčat Rajčata cherry 150 g
Olivový olej Olej olivový
Sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.