Nutriční hodnoty (Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
| Tuky | 30,79 g |
| – nasycené | 11,64 g |
| – nenasycené | 16,69 g |
| –– mononenasycené | 13,94 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 891 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 49,61 g |
| – cukry | 12,73 g |
| ––– laktóza | 2,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 listy 2 listy hlávkové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 40 g 40 g ječných krup | Kroupy ječné | 40 g |
| 50-60 g 50-60 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 55 g |
| 100 g 100 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| Sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce parmazánu | Parmezán | 15 g |
| 2 2 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 15 g 15 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 15 g |
| 15 g 15 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
| 135 g 135 g sterilovaných rajčat (drcených) | Rajče červené sterilované | 135 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |