Nutriční hodnoty (Zapečené brambory plněné tofu a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 660 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,05 g |
| Tuky | 25,58 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 20,69 g |
| –– mononenasycené | 10,27 g |
| –– polynenasycené | 10,43 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 5,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 24,70 g |
| – cukry | 6,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
| 50 g 50 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 50 g |
| 60 g 60 g přírodního tofu | Tofu natural | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce najemno nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Bílý jogurt na podávání (nemusí být) | Jogurt kravský bílý 1,5% |