Nutriční hodnoty (Pečená ricotta s olivami a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 865 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 62,94 g |
– nasycené | 32,25 g |
– nenasycené | 24,62 g |
–– mononenasycené | 21,28 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 30,12 g |
– cukry | 16,67 g |
––– laktóza | 16,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ricotty nebo vaničkového tvarohu, nechané na cedníku přes plátno vykapat | Ricotta | 500 g |
1 1 lehce prošlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu (lístků) | Tymián čerstvý | 15 g |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g nasekaných vypeckovaných černých oliv + navíc k podávání | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvý tymián | Tymián sušený |