Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená ricotta s olivami a tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 865 kJ /
924 kcal
Bílkoviny56,18 g
– z toho živočišné bílkoviny53,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky62,94 g
– nasycené32,25 g
– nenasycené24,62 g
–– mononenasycené21,28 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 31,41 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 509 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy30,12 g
– cukry16,67 g
––– laktóza16,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ricotty nebo vaničkového tvarohu, nechané na cedníku přes plátno vykapat Ricotta 500 g
1 1 lehce prošlehané vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu (lístků) Tymián čerstvý 15 g
čerstvě drcený pepř Pepř černý
100 g 100 g nasekaných vypeckovaných černých oliv + navíc k podávání Olivy čerstvé zralé 100 g
olivový olej Olej olivový
čerstvý tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.