Nutriční hodnoty (Slezský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,60 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sterilovaný celer | Celer bulva sterilovaná | |
| 3-4 3-4 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |