Nutriční hodnoty (Podzimní kuře s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 21,71 g |
| – nasycené | 13,65 g |
| – nenasycené | 7,52 g |
| –– mononenasycené | 6,57 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,50 g |
| – cukry | 32,40 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo 4 stehna) | Kuře | |
| 4 4 větší brambory (nebo podle potřeby) | Brambor zimní | 200 g |
| slanina (nebo sušená šunka-prosciutto, schwarzwaldská apod.) | Špek | |
| 2 2 menší kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| několik několik listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| koření na kuře (dle chuti) | Grilovací koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |