Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní kuře s jablky a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 548 kJ /
370 kcal
Bílkoviny2,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky21,71 g
– nasycené13,65 g
– nenasycené7,52 g
–– mononenasycené6,57 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,50 g
– cukry32,40 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře nebo 4 stehna Kuře
brambory podle počtu osob Brambor zimní
slanina (nebo sušená šunka-prosciutto, schwarzwaldská apod. ) Špek
2 2 menší kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
několik několik listů čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
koření na kuře (dle chuti) Grilovací koření
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.