Nutriční hodnoty (Podzimní kuře s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 21,71 g |
– nasycené | 13,65 g |
– nenasycené | 7,52 g |
–– mononenasycené | 6,57 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,50 g |
– cukry | 32,40 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře nebo 4 stehna | Kuře | |
brambory podle počtu osob | Brambor zimní | |
slanina (nebo sušená šunka-prosciutto, schwarzwaldská apod. ) | Špek | |
2 2 menší kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
několik několik listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
koření na kuře (dle chuti) | Grilovací koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |