Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luhačovický skřivan

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 6. 2011 12:54

Suroviny

Porce: min 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 886 kJ / 690 kcal
Bílkoviny102,48 g
Tuky22,10 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,75 g
Sacharidy19,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přidávám rovnou podobný recept, ke kterému jsem já sama přidávala foto. Recept je však ingrediencemi odlišný, proto jsem se jej rozhodla přidat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2014 10:26

vanilka70: děkuji :-)

vanilka70 vanilka70

25. 9. 2014 10:24

no teda pěkné i pro očko bodík samo díky ;-):-p:-*:yes:

Joskob

7. 7. 2014 11:22

:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2013 18:18

Dahlia:;-)

Dahlia

17. 11. 2013 18:09

:yes::yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2012 12:45

Ivík:;-)

Ivík

30. 4. 2012 12:08

ok už peču a těším se na oběd vypadá to skvěle:-):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2011 09:28

MajkaM: No, někdy je fajn, když máme čas nechat koření dobře proležet. je to jako z gulášem, taky je lepší na druhý den.;-)

MajkaM

14. 7. 2011 09:23

Tak jsem vyzkoušela v neděli na oběd. Jen jsem neměla skřivany, ale přímo holuby - asi jsem měla moc velkou klobásu. Máme rádi mleté maso, ale v neděli jsem zas až tak moc nadšená "skřivanama" nebyla. Zato do pondělí se krásně koření rozleželo a bylo to přímo výtečné. Rozhodně jsem je nedělala naposledy. Bod jsem poslala už dřív, protože se mi recept hned zalíbil.;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 7. 2011 19:51

vseumel: Jéé, moc děkuji!!:-8

vseumel

7. 7. 2011 19:44

tak tohle je podle mého gusta. Krásně připravené a nafocené. Jen tak dál ..........:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2011 14:37

Ivana41: Tak to jsem moc ráda, Ivo!!:-)

Ivana41

6. 7. 2011 13:12

Tak jsem porovnávala rozdíly mezi Špakem a Skřivanem, nakonec zvítězil tvůj recept, protože se peče v troubě a zdá se mě to praktické, všem moc chutnal přítě musím uděla z dvojité dávky:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2011 12:48

Jenda1: No, já zas tak moc ne, ale v kombinaci s něčím je to fajn;-). Díky, Jeníku;-)

Jenda1 Jenda1

3. 7. 2011 21:12

Jani, na mletém mase vždy ujíždím:-p:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::yes: +20

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luhačovický špaček luhacovicky spacek recept luhačovický ptáček vepřový skřivan luhačovický závitek skrivan skřivani recept recept skřivani skřivani skřivan recept pečený skřivan luhačovický špaček foto skrivany vepřové skřivani luhačovický ptáček. holub skřivan recepty skřivani recept luhačovický špaček pečený skřivani vepřové skřivany

Suroviny: maso mleté mix, klobása papriková, slanina anglická, cibule, česnek, kečup ostrý, omáčka worcesterová, omáčka sojová, mouka polohrubá, houska, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, majoránka, koření gyros, koření kari, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Luhačovický skřivan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EK1k