Nutriční hodnoty (Polévka z kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 13,16 g |
| – nasycené | 4,82 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,30 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 37,40 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 litru 0,5 litru kefíru | Kefír | 500 ml |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |