Nutriční hodnoty (Rajčatová marmeláda zapečená s olivami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 712 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,53 g |
| Tuky | 3,20 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 2,38 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 82,30 g |
| – cukry | 28,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 6-7 6-7 masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 390 g |
| třtinový cukr (podle chuti) | Cukr třtinový | |
| 100 ml 100 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| černé olivy bez pecek | Olivy čerstvé zralé | |
| sýr Brie (nebo kozí sýr) | Hermelín | |
| olivový olej | Olej olivový |