Nutriční hodnoty (Rajčatová marmeláda zapečená s olivami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 712 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 2,38 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 2,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,30 g |
– cukry | 28,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
6-7 6-7 masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 390 g |
třtinový cukr (podle chuti) | Cukr třtinový | |
100 ml 100 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
černé olivy bez pecek | Olivy čerstvé zralé | |
sýr Brie (nebo kozí sýr) | Hermelín | |
olivový olej | Olej olivový |