Nutriční hodnoty (Kapr na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 676 kJ / 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 64,98 g |
| – nasycené | 22,40 g |
| – nenasycené | 41,02 g |
| –– mononenasycené | 31,93 g |
| –– polynenasycené | 9,09 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 28,56 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 842 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 56,80 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 porce 1 porce kapra | Kapr | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (nasekané) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malá cibule (nasekaná) | Cibule čerstvá | 70 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |