Zapečené bramborové noky

Suroviny

1 balení bramborové noky
1 klobása
250 ml smetana
malá plechovka žampiony
100 g šunka
100 g kozí sýr
100 g mozzarella
koření na americké brambory
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Podle návodu uvaříme bramborové noky, scedíme je a dáme do zapékací mísy, kterou vymažeme olivovým olejem.

  2. Nakrájíme si klobásu, mozzarelu, salám a vše přidáme do zapékací mísy. Přidáme žampiony a nastrouhaný sýr. Vše promícháme a dochutíme solí a pepřem. Nakonec zalijeme smetanou a dáme péct zhruba na 20 minut.

Komentáře k receptu Zapečené bramborové noky

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Bramborové noky si dělám domácí,ale jinak receptík máš moc hezký;-)Dávám prvním bodík:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Majka Tatranská Majka Tatranská(neregistrovaný)

    U nás sa to volá šúľance a s tým, čo poznám ako gnocchi (ňoky) to má spoločné len to, že obe sú na tanieri.

    Odpovědět

Tématické fráze: zapečené noky se smetanou zapékané noky recept na domácí bramborové noky zapecene bramborové noky se žampiony domácí bramborové noky recept bramborove noky noky z bramborové kaše domácí bramborové noky zapecene noky se zampiony zapečené noky s rajčaty zapečené noky s rajčaty bramborové noky recept zapékané bramborové noky bramborové noky s lososem recept na domácí bramborový noky zapecene nocky zapečené nok noky bramborové noky recepty noky a rajčaty