Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 978 kJ /
473 kcal
Bílkoviny17,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,41 g
Tuky18,13 g
– nasycené10,30 g
– nenasycené6,99 g
–– mononenasycené4,94 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,05 g
Vláknina43,83 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy38,07 g
– cukry15,46 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 300 g
1 1 větší celer Celer bulva čerstvá 540 g
3 3 velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 kostka 1 kostka BIO zeleninového bujonu Würzl Bujón zeleninový 10 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
100 ml 100 ml isoly bio rýžového krému
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.