Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,41 g |
Tuky | 18,13 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 6,99 g |
–– mononenasycené | 4,94 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 43,83 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 38,07 g |
– cukry | 15,46 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 kostka 1 kostka BIO zeleninového bujonu Würzl | Bujón zeleninový | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
100 ml 100 ml isoly bio rýžového krému | ||
sůl | Sůl mořská |