Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,41 g |
| Tuky | 18,13 g |
| – nasycené | 10,30 g |
| – nenasycené | 6,99 g |
| –– mononenasycené | 4,94 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 43,83 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 971 mg |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 38,07 g |
| – cukry | 15,46 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 kostka 1 kostka BIO zeleninového bujonu Würzl | Bujón zeleninový | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 100 ml 100 ml isoly bio rýžového krému | ||
| sůl | Sůl mořská |