Nutriční hodnoty (Pho bo tai ( Phở bò tái ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 60,81 g |
| – nasycené | 15,38 g |
| – nenasycené | 42,88 g |
| –– mononenasycené | 20,19 g |
| –– polynenasycené | 22,69 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 12,27 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí oháňky nebo zadního hovězího | Hovězí oháňka | 500 g |
| 4 4 větší morkové kosti | Kost hovězí | |
| 4 4 celé badyány | Badyán | |
| 3 3 kardamomy | Kardamom prášek | |
| svitek svitek skořice (cca 4 cm) | Skořice ceylonská | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 80 g 80 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 80 g |
| 1 1 chilli papričku | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| falešná svíčková | Hovězí kýta | |
| širší rýžové nudle namočené ve studené vodě | Nudle rýžové | |
| čerstvé mungo výhonky | Mungo | |
| jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| vietnamská (thajská) bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rybí omáčka | Rybí omáčka | |
| limetka | Limetka čerstvá | |
| chilli paprička nebo drcené chilli | Chilli paprička čerstvá |