Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 998 kJ /
477 kcal
Bílkoviny2,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,35 g
Tuky34,04 g
– nasycené2,42 g
– nenasycené30,18 g
–– mononenasycené20,90 g
–– polynenasycené9,28 g
––– omega 32,71 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,25 g
– cukry16,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 řepy (o průměru cca 10 cm) Červená řepa čerstvá
1 1 stejně velká cibule (nebo dvě menší) Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce octa balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru (podle chuti) Cukr třtinový 12 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
čerstvý tymián Tymián čerstvý
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.