Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 998 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 34,04 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 30,18 g |
–– mononenasycené | 20,90 g |
–– polynenasycené | 9,28 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,25 g |
– cukry | 16,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 řepy (o průměru cca 10 cm) | Červená řepa čerstvá | |
1 1 stejně velká cibule (nebo dvě menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru (podle chuti) | Cukr třtinový | 12 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |