Nutriční hodnoty (Zapečené cukety s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,34 g |
| Tuky | 19,54 g |
| – nasycené | 10,63 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 53,76 g |
| Cholesterol | 65 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 236,28 g |
| – cukry | 62,18 g |
| ––– laktóza | 10,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor (vařených ve slupce) | Brambor zimní | 1000 g |
| 1-2 1-2 cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 100 g 100 g strouhaného sýra (eidam, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 lžičky 2 lžičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 10 g |
| máslo | Máslo kravské |