Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s Nivou na hruškách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 759 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 0,82 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,63 g |
| – cukry | 28,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Plátky Plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| Niva anebo jakýkoli jiný sýr s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| Bílé víno | Víno bílé suché | |
| Vývar | Vývar hovězí | |
| Dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Pepř | Pepř černý | |
| Máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| Hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |