Nutriční hodnoty (Masová směs ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 632 kJ / 3 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 299,75 g |
| – nasycené | 137,82 g |
| – nenasycené | 157,32 g |
| –– mononenasycené | 120,22 g |
| –– polynenasycené | 37,10 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 410 mg |
| Sodík | 5,24 g |
| Sůl | 13,05 g |
| Sacharidy | 22,53 g |
| – cukry | 8,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové palce z panenky | Vepřová panenka | |
| 1/2 kg 1/2 kg vykostěného krůtího stehna | Krůta stehno s kůží | 500 g |
| 30 dkg 30 dkg libové Oravské slaniny - bez kůže | Špek | 300 g |
| 1 litr 1 litr vývaru z kostí | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |