Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená štika s mangoldem a bramborami, přelitá bešamelovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 615 kJ /
864 kcal
Bílkoviny11,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,57 g
Tuky53,42 g
– nasycené27,53 g
– nenasycené24,47 g
–– mononenasycené20,06 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 31,12 g
Vláknina12,06 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,80 g
– cukry9,38 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 štiky - nejlépe vyfiletované Štika filet
4 4 listy mangoldu Mangold
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.