Nutriční hodnoty (Zapečená štika s mangoldem a bramborami, přelitá bešamelovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 615 kJ / 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
| Tuky | 53,42 g |
| – nasycené | 27,53 g |
| – nenasycené | 24,47 g |
| –– mononenasycené | 20,06 g |
| –– polynenasycené | 4,42 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 12,06 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,80 g |
| – cukry | 9,38 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 štiky - nejlépe vyfiletované | Štika filet | |
| 4 4 listy mangoldu | Mangold | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |