Nutriční hodnoty (Zapečená štika s mangoldem a bramborami, přelitá bešamelovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 615 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 53,42 g |
– nasycené | 27,53 g |
– nenasycené | 24,47 g |
–– mononenasycené | 20,06 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 12,06 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,80 g |
– cukry | 9,38 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 štiky - nejlépe vyfiletované | Štika filet | |
4 4 listy mangoldu | Mangold | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |