Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika do skleničky

Z chuťově výrazných kachních jater můžeme připravit výbornou paštiku. Dochutíme ji šalotkou, česnekem a čerstvým tymiánem a zjemníme smetanou. S kouskem čerstvého pečiva je skvělá jako předkrm nebo pohoštění.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 140 min

160 min (20 min příprava + 140 min tepelná úprava)

22. 5. 2024 17:33

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 025 kJ / 962 kcal
Bílkoviny109,93 g
Tuky46,78 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 2,70 g
Sodík 479 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kachní, cibule šalotka, česnek, tymián, smetana, máslo, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Paštika do skleničky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW7BG