Nutriční hodnoty (Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g | 
| Tuky | 99,40 g | 
| – nasycené | 63,73 g | 
| – nenasycené | 33,94 g | 
| –– mononenasycené | 31,29 g | 
| –– polynenasycené | 2,65 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 8,74 g | 
| Cholesterol | 306 mg | 
| Sodík | 52 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 21,24 g | 
| – cukry | 7,82 g | 
| ––– laktóza | 0,96 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 pstruh (středně veliký - cca 300-400 g) | Pstruh | |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g | 
| lžička lžička kmínu | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 4-5 4-5 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g | 
| malé neloupané brambory | Brambor zimní | |
| 3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g | 
| 1 1 mrkev (na tenká kolečka postrouhaná) | Mrkev čerstvá | 50 g |