Nutriční hodnoty (Jáhly se zeleninou na způsob leča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,45 g |
| Tuky | 27,68 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 24,05 g |
| –– mononenasycené | 14,92 g |
| –– polynenasycené | 9,13 g |
| ––– omega 3 | 1,84 g |
| Vláknina | 22,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 138,60 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 150 g 150 g jáhel | Jáhly | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |