Nutriční hodnoty (Zapékaná mrkev s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 405 kJ / 1 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 78,11 g |
– nasycené | 43,04 g |
– nenasycené | 28,48 g |
–– mononenasycené | 24,13 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 11,91 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 31,54 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
90 g 90 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 90 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |