Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná mrkev s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 405 kJ /
1 053 kcal
Bílkoviny49,95 g
– z toho živočišné bílkoviny45,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky78,11 g
– nasycené43,04 g
– nenasycené28,48 g
–– mononenasycené24,13 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,85 g
Vláknina11,91 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,23 g
Sacharidy31,54 g
– cukry21,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
125 g 125 g brynzy Brynza 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
90 g 90 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 90 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 1.25 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.