Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavý velikonoční beránek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 462 kJ /
3 218 kcal
Bílkoviny49,82 g
– z toho živočišné bílkoviny31,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,03 g
Tuky173,71 g
– nasycené21,76 g
– nenasycené137,26 g
–– mononenasycené98,58 g
–– polynenasycené38,68 g
––– omega 310,61 g
Vláknina8,94 g
Cholesterol 846 mg
Sodík 837 mg
Sůl2,71 g
Sacharidy326,45 g
– cukry170,10 g
––– laktóza1,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
8 g 8 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml
125 ml 125 ml vaječného koňaku Likér vaječný 125 ml
3 lžíce 3 lžíce Nutelly Pomazánka z lískových ořechů 45 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
90 g 90 g maizeny (nebo solamylu) Škrob kukuřičný 90 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva (6-7 g) Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
olej Olej řepkový
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.