Nutriční hodnoty (Zapečené brambory na mexický způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 549 kJ / 1 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,72 g |
Tuky | 78,31 g |
– nasycené | 50,47 g |
– nenasycené | 24,09 g |
–– mononenasycené | 20,83 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 31,08 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 171,50 g |
– cukry | 58,42 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-700 g 600-700 g menších brambor | Brambor zimní | 650 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
1/3 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 menší bílé cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 pálivé papričky | Paprika pálivá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 plechovka 1 plechovka fazolí | Fazole bílé | |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
olivový olej | Olej olivový |