Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory na mexický způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 549 kJ /
1 565 kcal
Bílkoviny29,72 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,72 g
Tuky78,31 g
– nasycené50,47 g
– nenasycené24,09 g
–– mononenasycené20,83 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,83 g
Vláknina31,08 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy171,50 g
– cukry58,42 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-700 g 600-700 g menších brambor Brambor zimní 650 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 kapie Paprika červená čerstvá 500 g
1/3 1/3 pórku Pórek čerstvý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 menší bílé cibule Cibule čerstvá
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 pálivé papričky Paprika pálivá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 plechovka 1 plechovka fazolí Fazole bílé
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
chilli Chilli paprička sušená
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.