Nutriční hodnoty (Japchae - korejské nudle se zeleninou, houbami a krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 2,48 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 1,49 g |
| –– mononenasycené | 0,83 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 11,97 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 15,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g korejských nudlí z batátového škrobu | ||
| 150 g 150 g krůtích prsou nakrájených na tenké nudličky | Krůta prsa bez kůže | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| čerstvé či sušené asijské houby (Houževnatec a Jidášovo ucho) | Hřib čerstvý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| rybí omáčka | Rybí omáčka | |
| sezamový olej | Olej sezamový | |
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| rýžový ocet | Ocet rýžový | |
| sezamová semínka na posypání | Sezam loupaný | |
| arašídový olej nebo jiný rostlinný olej | Olej podzemnicový |