Nutriční hodnoty (Karbanátky s tvarůžkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 643 kJ / 1 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 188,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 45,72 g |
| – nasycené | 13,54 g |
| – nenasycené | 29,02 g |
| –– mononenasycené | 12,39 g |
| –– polynenasycené | 16,62 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,08 g |
| Sacharidy | 38,50 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 4,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 600 g |
| 200 g 200 g Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
| 150 g 150 g uvařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 ml 50 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| Solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový |